torsdag den 22. januar 2009

Kan man købe dildoer på nettet?

Om sexlegetøj. Vi har indført en mærkning af dildoer med vibrator i vores netbutik.

Så kan du nemt vælge mellem de forskellige dildoer. De vigtigste informationer får du i én linie, som f.eks. kan se sådan ud:

[ støj 2 | styrke 4 | hård plastik | 20 cm | ø 38 mm ]

Du kan aflæse, hvor meget vibratoren støjer og hvor kraftigt den vibrerer på en skala fra 1 til 5. Du kan se, hvilket materiale den er lavet af og hvor stor den er.

I netbutikken er der en liste, hvor alle dildoer med vibrator optræder med billede, den røde info-linie samt pris. Ved at scrolle gennem listen, kan du lynhurtigt finde frem til og sammenligne de vibratorer, som opfylder dine krav.

Hvis du så trykker på et billede, får du endnu mere information om dét produkt.

---

En af de små netbutikker skriver, at hos dem “er alle sexlegetøj produkter 100% garanteret af aller højeste kvalitet og omhyggeligt testet.” Men netbutikken har ingen tekst til deres produkter, kun billeder.

Man kan jo sagtens skrive, at alle produkter er omhyggeligt testet, når man undlader at referere resultatet! Hvis 10 mennesker har testet produktet, er det omhyggeligt testet, men hvis de alle 10 vendte tommelfingeren nedad, er det et omhyggeligt testet lorteprodukt.

En anden netbutik skriver om silikone-baseret glidemiddel, at det “kan bruges sammen med med latex og dildoer i alt materiale.” De ved åbenbart ikke, at silikone-baseret glidemiddel kan ødelægge dildoer af silikone.

It’s a jungle out there. Eller på dansk: Pas på stratenrøverne.

---

Alene i Danmark er der i størrelsesordenen 500 netbutikker, som sælger sexlegetøj. Men giver de ordentlig besked om produkterne, så man som kunde ved, hvad man køber?

Når der kommer et nyt produkt på markedet, sker der det, at en af de store netbutikker oversætter fabrikkens tekst til dansk. Derefter går mange af de små netbutikker ind hos den store netbutik og kopierer teksten til deres netbutikker.

Fabrikkens tekst bliver man sjældent klogere af. For fabrikken skamroser altid sine egne produkter. Den tekst der bliver oversat lyder ofte noget i stil med: Lad dine orgasmer svæve på en lyserød sky. Og det bliver man jo ikke meget klogere af.

Desuden har mange af de små netbutikker ikke produktet på lager og de har aldrig holdt det i hånden. Hvis der kommer en kunde i deres netbutik, bestiller de produktet hjem fra fabrikken og sender det videre uden at åbne pakken.

Sådan er det ikke, hvis du handler hos os.


• Vi har en rigtig butik af mursten i Asnæs. Det betyder, at vi har produkterne mellem hænderne dagligt og at vi møder vores kritiske kunder ansigt til ansigt.

• Vi følger med på mange udenlandske websider, som tester og anmelder sexlegetøj.

• Vi bruger meget tid på at beskrive produkternes fordele og ulemper, så du som kunde kan vælge ud fra reel viden om produkterne. Vores tekster rummer ofte mere information om produkterne, end den, fabrikken har trykt på emballagen. For desværre er “vores” branche ikke gode til det der med varedeklaration.

• Desuden sørger vi for at der er ordentlige og store billeder af produkterne. Det er desværre heller ikke en selvfølge hos alle vores konkurrenter.

---

Vi er ikke helt færdige med at tænke over, hvordan vores mærkning af dildoer skal se ud. Hvor mange oplysninger der skal med og hvor meget tekst. Vi eksperimenterer hele tiden med, hvordan produkterne skal præsenteres.

For vi vil gerne gøre det så godt som muligt. Så vores kunder kan vælge den rigtige dildo - selv om de ikke har mulighed for at holde den i hånden og mærke, hvordan den føles og hvor godt den vibrerer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar