fredag den 9. januar 2009

Verdens mest effektive til klitoris

Anmeldelse af sexlegetøj: Til tandbørsten

Ind imellem sker det - i selv de bedste familier - at man i mangel af bedre eller af ren og skær nysgerrighed prøver, om et elektrisk husholdningsredskab kan bruges som klitoris-vibrator.

Elektriske barbermaskiner, vaskemaskiner på centrifugering og mobiltelefoner på brummetone har måttet holde for.

Nogle kvinder har også forsøgt sig med den elektriske tandbørste. Det fortryder de hurtigt igen, for de stive børster kan lave en hel del ravage på en ømfindtlig klitoris.

Men idéen har fået kreative opfindere til at gå i tænkeboksen. Det ser ud som om, at flere har fået den samme idé uafhængigt af hinanden: Nemlig at lave en forsats til den elektriske tandbørste, som er beregnet til at bruge på klitoris.

Man kan egentlig ikke kalde det en klitoris-vibrator, for den vibrerer ikke. Den drejer frem og tilbage ved sindsyg høj hastighed. Og derfor har den meget mere power end en vibrator.


Der er to typer på markedet. De små lilla og lyserøde dutter er lavet af hhv. blød plastik og silikone. De drejer fra side til side og føles næsten som en meget kraftig vibrator. Hvis de strejfer klitoris, kan de være lidt ondskabsfulde. Start med at holde dem fast mod huden, så de masserer i dybden.


Den anden type ligner et rigtigt hoved til en elektrisk tandbørste. Det fantastiske ved dem er, at selve hovedet drejer fra side til side. Modellen i midten er lavet af helt glat og hård plastik, så det er begrænset, hvor meget skade den kan forvolde. Virkningen svarer mest til en kraftig vibrator.

De to andre er har hhv. knopper og forhøjninger, og den sorte er endda lavet af gummi, som griber fat i huden omkring klitoris. Det er fuldstændig anderledes end at bruge en vibrator og så kraftig en stimulation, at man skal gå forsigtigt frem.

Men det er effektivt. Så effektivt, at den har givet orgasmer til kvinder, som i en høj alder aldrig før havde oplevet at få en orgasme.

Forsatser til tandbørsten bruges også af kvinder, som eksperimenterer med multi-orgasmer, i situationer, hvor det skal gå hurtigt og i SM-seancer, hvor der leges med “tvungen orgasme”.

Kort sagt: En forsats gør din elektriske tandbørste til verdens mest effektive klitoris-vibrator. Der er flere - meget forskellige - modeller at vælge imellem, så du kan finde den, der er helt rigtig for dig. Og så er de endda billige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar