mandag den 8. december 2008

Trekant uden jalousi

Sexlegetøj nyheder: Jack Hammer.

Hvad i alverden? ...er den reaktion man får, når man viser Hammer frem. Der går lige et øjeblik før den tænder det frække lys i øjnene.
Det ligner en kængurostylte. Med dildo. Det er... en sexmaskine uden motor. Det er... en hånddrevet sexmaskine.


Du kan montere din yndlingsdildo eller -vibrator på den. De fleste dildoer af normal størrelse kan bruges. Og højden kan justeres, så den kan bruges af store og små og uanset om du står op, ligger på knæ eller sidder på en stol.
Foden er fjederbelastet. Og det er faktisk hele hemmeligheden. Når du skubber dildoen ud, presses den automatisk tilbage igen.

Hammer kan naturligvis bruges når man masturberer alene. Men der er også en hoben muligheder, når man er to. F.eks. kan Hammer være den mystiske tredie person i en sandwich.
Eller... Vidste du, at en normal mand kun kan holde erektionen 5-10 minutter? Så lad Hammer lave det indledende arbejde, hvorefter manden selv tager over, når der er 5-10 minutter til hun kommer.
Hammer leveres med en manual, som rummer et hav af andre idéer til, hvordan den kan bruges.


Burde en Hammer ikke være fast inventar på enhver institution med handicappede og på ethvert alderdomshjem? Den vil kunne forlænge sexlivet for dem, som ikke længere har kræfter til at bolle sig selv med en dildo - og dem, som ikke kan nå på grund af en stor mave.
Den amerikanske producent påstår ihvertfald, at Hammer er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som opfylder de strenge krav, som sådanne institutioner vil kræve.

Hammer kan endnu ikke købes i Danmark. Hvis den kommer til landet, vil prisen formentlig ligge på 12-1500 kroner.
Så nu er spørgsmålet bare: Er der et marked for sådan en i Danmark?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar