torsdag den 11. december 2008

God smag

Test af sexlegetøj: Wet glidecreme med smag

Hvorfor findes der egentlig glidecreme med smag? Det gør der af (mindst) tre grunde:
1. Det er ikke så lækkert at få fedtet glidecreme på tungen eller i munden. Men det gør man jo, hvis man godt kan lide at bruge sin tunge. Hvis glidecremen smager godt, så opvejer det den fedtede fornemmelse.
2. Nogle - det er vist især unge - piger bryder sig ikke om smagen når de slikker pik. De bruger glidecreme med smag for at overdøve smagen af pik. Eller manden bruger det for at neutralisere det argument imod at slikke pik, at “den smager grimt”.
3. De fleste er enige om, at gummi smager grimt. Så glidecreme med smag er særlig populært hos par, som bruger kondom.

Problemet er bare, at de fleste glidecremer med smag ikke smager godt. De fleste smager frygteligt syntetisk. Vi har prøvet mange forskellige fabrikater i vores butik i Asnæs. Og kunderne var ikke tilfredse.

Indtil vi fandt frem til "Wet Clear Flavoured".

Wet er en af de største producenter af glidemidler - om ikke den største - i verden. Og de har lavet en vandbaseret glidecreme med smag, som smager godt. Der fås 6 smagsvarianter, og den mest populære smager af kiwi og jordbær.

Den smager så godt, at nogle mennesker får lyst til at spise den. Den er gennemsigtig, lækker at røre ved og sukkerfri. Den skader ikke latex. Kommer der glidecreme på tøjet eller på lagnerne, så pletter den ikke.

Altså mindst lige så god som almindelig, vandbaseret glidecreme.
Læs argument nr. 1 igen og prøv Wet glidecreme med smag næste gang du alligevel skal købe vandbaseret glidemiddel.

1 kommentar: