torsdag den 18. december 2008

Spot en rigtig kvinde

Om sexlegetøj: Elskovsdukkerne kommer.
Deltag i konkurrencen. Læs nederst i dette indlæg.

Ingen ved, hvem der har opfundet den oppustelige elskovsdukke. Det siges, at den blev opfundet i Tyskland under anden verdenskrig for at forhindre soldater ved fronten i at fraternisere med fjenden.


Indtil for få år siden så lolitadukker ud som hende til venstre. Men i dag er der mulighed for at dyrke en trekant med de to veninder til højre.
Der findes nu i størrelsesordenen 20 firmaer i verden, som laver avancerede, naturtro elskovsdukker.


De avancerede dukker har et metalskelet med led, så man kan anbringe dem i præcis den stilling, man ønsker. Deres hud og åbninger er produktudviklet, så det føles rigtig, når man boller med dem. Eller næsten. For endnu ligger de helt stille og passive i sengen.


En naturtro elskovsdukke koster 30-40.000 kroner. Ups, det er mange penge. Næ - egentlig ikke. De fleste mænd i målgruppen for disse dukker kører rundt i en bil, som har kostet 4-5 gange så meget. Så det er kun et spørgsmål om, hvor højt man prioriterer sit sexliv i forhold til sit transportbehov.


Efterspørgslen er stigende og priserne er faldende. I takt med at dukkerne bliver smukkere og endnu mere naturtro.
Det er kun et spørgsmål om tid, før dukkerne begynder at kunne bevæge sig og sige lyde i sengen. Så skal de levende kvinder vist til at passe på.


I løbet af få år vil disse dukker kunne sige “kneb mig”, holde partneren fast i et favntag og løfte hofterne op imod ham. Derefter vil mange mænd vælge levende kvinder fra. Og det er jo kun begyndelsen. En dag vil dukkerne måske også kunne servere en øl og lade som om de interesserer sig for fodboldkampen i TV.


Konkurrence: Ovenfor er der billeder af 9 realistiske elskovsdukker og én rigtig, levende kvinde. Spot den levende kvinde. Send dit gæt til os i en mail. Kun et svar pr. næse, tak. Når vi har fået din mail, svarer vi tilbage med det rigtige svar.
Præmie: Blandt de rigtige svar trækker vi lod om et eksemplar af iSceneSat 6 - vores spil med idéer til frække rollespil. Vinderen udtrækkes 31. januar 2009 og får tilsendt præmien.

Tilføjet 1. februar 2009: Konkurrencen er slut.
Den levende kvinde er nr. 4. Hun hedder Keeley Hazell. Se hende her.
De fleste af dukkerne kan du se i et debatforum for ejere af dukker.

2 kommentarer:

  1. Tak for en spændende quiz, men hvor er den e-mail, man skal sende svaret til?

    SvarSlet
  2. Nå ja det glemte vi at sige: At finde vores mail er en indbygget intelligenstest i konkurrencen. For at det ikke skal blive for nemt.
    :-)
    mvh. Bo & Sanne

    SvarSlet