lørdag den 27. december 2008

Find fejlen

Om potensmidler.

DR refererede juleaften et drabsforsøg i Rusland, som kun blev til en nyhed i Danmark fordi der var sex og potensmidler indblandet.

Men den der har skrevet artiklen har begået en fejl, som skyldes ukendskab til potensmidler. Læs selv og spot fejlen:

Impotent mand skød ekspedient i russisk sexbutik
24. dec. 2008 23.36 Udland
En mand skød og sårede en kvindelig ekspedient i en russisk sexbutik, efter at det potensmiddel, han havde købt, ikke havde den ønskede virkning. 
Manden kom ind i forretningen "Intim" i en forstad til Moskva og forlangte at få pengene tilbage for de tabletter, han havde købt i går, skriver nyhedsbureauet Interfax og opgiver politiet som kilde.
Han skød butiksassistenten, da hun nægtede at betale ham pengene tilbage, skriver bureauet.
Citat slut.

---

Potensmidler bruges af mænd i alle aldre og af forskellige grunde. Nogle mænd bruger potensmidler fordi de har problemer med at få rejsning eller problemer med at holde rejsningen længe nok.

Andre bruger potensmidler som en slags sexlegetøj. Selv om de ikke har problemer med potensen, tager de af og til et potensmiddel for at få lidt ekstra power. Eller for at kunne tilfredsstille partneren 4-5-6 timer i træk.

Men det ved den der har skrevet artiklen ikke. Derfor bliver gerningsmanden stemplet som impotent i overskriften. Men OM han var impotent, fortæller historien intet om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar