fredag den 2. januar 2009

Design-pris til sexlegetøj

For første gang nogensinde har et stykke sexlegetøj fået en designerpris. Ikke bare en af branchens egne priser, men en pris uddelt af “rigtige” designere.

Organisationen Red Dot hædrer hvert år godt industrielt design. I 2008 løb Fun Factory med prisen i kategorien “sport, leg og fritid”.

Fun Factory fik prisen for Delight, som er en vibrator til G-punkt og klitoris.


Red Dot roser Delight for et moderne udseende, som kombinerer elegance og funktionalitet. Den ligner en skulptur og der er harmoni mellem det blanke plastik og den matte silikone.

Det er unødvendigt med en brugsanvisning, idet designet intuitivt viser, hvordan Delight skal bruges. Det gælder også ved opladning af de indbyggede, genopladelige batterier. For opbevarings-boksen er opladeren, så Delight oplades, når den lægges på plads i boksen.

Så vidt Red Dots designer-jury. Begrundelsen kan læses i sin helhed ved at følge ovenstående link.

Producenten Fun Factory har lavet farvestrålende sexlegetøj af silikone siden 1995. De har været med til at højne kvalitets-bevidstheden i hele branchen. I sexbutikkerne er der ikke noget der hedder mærkevarer, men Fun Factory er tæt på at være undtagelsen, der bekræfter reglen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar