onsdag den 8. december 2010

Ferie, ferie, ferie...

Velkommen til Odsherred

Der er så dejligt ude på landet... Odsherred har smuk og varieret natur, der indbyder til masser af anderledes ferieoplevelser.
Odsherreds Turist-info byder dig velkommen til ferielandet, som er alt andet end almindeligt. Se her hvad vi har at byde på.

Lokalbefolkningen er yderst gæstfri og imødekommende. Vi tilbyder oplevelser, som du med garanti ikke finder på en storbyferie.

Ellinge Lyng. De mange kunstnere i Odsherred inviterer hjertens gerne indenfor i deres værksteder.

Odsherred er landbrug. Arbejdet med jorden er kvindearbejde. Imens holder mændene skarpt øje med de kvindelige turister.

Gulerødder er vores stolthed her i Odsherred. Kun de aller-bedste gulerødder slipper forbi Lammefjordens kvalitetskontrol.

Ingen midler bliver skyet for at fremelske landets bedste gulerødder. Sjusk bliver straffet.

Rørvig. Linedance og folkedans står vores hjerter nær i Odsherred. Danserne optræder naturligvis i de lokale folkedragter.

Turisterne elsker at opleve en rigtig bondegårdsferie.














Ikke alt arbejde på landet er lige sjovt, men én skal jo holde øje med, hvornår æblerne er modne. Heldigvis er der altid frivillige, som melder deres kone til opgaven.

Naturvejledere i Odsherred gør et stort arbejde for at lære unge københavnere lidt om skoven og naturen.

Greven af Odsherred Slot viser gerne sine besiddelser frem.

Turisternes sikkerhed kommer i første række. En lokal bonde lader sin kone teste det nye hegn. Hvis det står efter 12 timer, kan det også holde til tyren.
















Danske kvinder bliver ældre og ældre som førstegangsfødende. I Odsherred har vi gjort noget ved problemet: Velkommen til Vig Festival.

Den grå dame på Dragsholm Slot har givet idéen til en helt ny form for ferie i Odsherred, som især er populær blandt enlige kvinder.

Snyd ikke børnene for et besøg i Sommerland Sjælland, som netop i år har fået en pris for deres store arbejde med bekæmpelse af ungdomsarbejdsløshed.

Odsherreds mange udlejnings-sommerhuse er udstyret med hårde hvidevarer, snore, piske, mundknebel og alt hvad man ellers skal bruge for at få en rolig ferie.

Asnæs har meget at byde på. Bl.a. denne charmerende sexbutik. Som bag den beskedne facade viser sig at være et supermarked med alt til faget hørende.

1 kommentar:

  1. Lækre billeder - husk at tjek Wundi.dk de har et stort udvalg af sexlegetøj! Perfekt til de billeder der! Mums!

    SvarSlet