lørdag den 22. maj 2010

Pas på: Sexlegetøj forsvinder...

Butik Go’aften afholder “dildoparties”, dvs. homeparty, hvor en ung kvinde demonstrerer vores sexlegetøj hjemme hos en flok veninder.

Det plejer at være vores “repræsentant” der fortæller om fordele og ulemper ved de forskellige produkter. Men for nylig skete det, at rollerne blev byttet om, da talen faldt på legetøj til anal brug.

Det viste sig nemlig, at de veninder som havde arrangeret dildopartiet alle var sygeplejersker. De fortalte, at på “deres” hospital sker det mindst en gang om ugen, at en patient kommer ind på skadestuen med sexlegetøj, som er forsvundet op i bagdelen.

Oftest sker der det, at et par leger med en vibrator i numsen. Det er der ingen problemer i, hvis man holder fast i den. Men nogle lader den sidde i under samlejet. Og i kampens hede bliver vibratoren suget op i endetarmen - så langt op, at man ikke kan få fat i den igen.

Når man så kommer på skadestuen, skal kalorius fiskes ud med instrumenter. Det kan være svært uden at komme til at skade den ringmuskel, som lukker selve røvhullet. Og er denne muskel først beskadiget, kan den aldrig repareres igen.

Sygeplejerskerne har derfor to gode råd, som vi hermed giver videre:

Brug analplugs og vibratorer med en “krave”, “fod”, “tværpind”, sugekop eller base, som forhindrer kalorius i at forsvinde op i numsen.

Hvis I bruger sexlegetøj uden sådan en “krave”, så lad være med at lade det sidde i numsen uden at holde fast i det.


Den forsvinder ingen steder ->

Disse to gode råd gælder også, selv om det ikke er desideret sexlegetøj, man leger med. Sygeplejerkerne har hårrejsende eksempler på, HVAD de har gravet ud af patienternes endetarm. Sodavandsflasker bliver nævnt som en topscorer, men derudover skal vi nok spare jer for yderligere detaljer.

Der er intet i vejen med lidt kinky nysgerrighed og kun fantasien sætter grænser, siger man. Men sygeplejerskernes to gode råd lyder som sund fornuft, der burde få lov til at begrænse fantasien bare en lille smule.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar