fredag den 9. oktober 2009

En avanceret lille krabbe

Anmeldelse af sexlegetøj: Craby klitoris-vibrator.

Craby er en lille klitoris-vibrator, som kan sidde fast af sig selv. På den måde minder den om en sommerfugl, som bliver holdt på plads af remme rundt om hofterne og lårerne. Men Craby har ingen remme. Den sidder fast på skamlæberne ved hjælp af to små klemmer.

Vibratoren er så lille, at den ikke spærrer for skedeindgangen. Det vil sige, at man kan have samleje mens hun har den på. På den måde minder den om en penisring med vibrator.

Men en vibrerende penisring stimulerer kun klitoris hver gang han støder i bund. Craby stimulerer hele tiden, - når han støder i bund bliver den trykket mod klitoris og når han ikke gør, kilder den let og overfladisk. Denne afveksling kan gøre et almindeligt samleje meget mere intenst. Også fordi han naturligvis også kan mærke vibratoren.


Motoren styres fra batteriboksen. Den kan vibrere på 10 forskellige måder, - pulserende, stødende osv. En af indstillingerne får Craby til at vibrere meget svagt et stykke tid, hvorefter der pludselig bliver skruet op på fuld styrke og derefter ned på svag styrke igen. Den indstilling er meget, meget effektiv og ophidsende.

Der medfølger en brugsanvisning som anviser, hvordan Craby monteres. I starten skal du lige prøve dig frem for at finde det helt rigtige sted den skal sidde.

Mange kvinder er umiddelbart ikke meget for, at de to klemmer skal sidde på skamlæberne. Men det er noget pjat, for den gør ikke ondt. Hvis den bliver placeret rigtigt, klemmer den ligesom en tøjklemme. Og mange kvinder synes det er ophidsende at få sat brystklemmer på skamlæberne. Du kan få en fornemmelse af hvordan det føles, ved at sætte en tøjklemme på den løse hud mellem tommel- og pegefinger.


Så med mindre du har meget ømfintlige skamlæber, er Craby et spændende stykke sexlegetøj med mange muligheder og fordele. Til fordelene hører også, at motoren er tilpas kraftig og samtidig næsten lydløs.

Skulle det alligevel vise sig, at dine skamlæber er for ømfintlige, så har du stadig en super god klitoris-vibrator med 10 avancerede funktioner.

Og så kan Craby i øvrigt clipses fast indvendigt i dine trusser. Køb f.eks. et par trusser med hul i bunden. Det vil din mand helt sikkert synes er frækt. Og så kan I stadig bruge Craby under samleje - uden at sætte den fast på dine skamlæber.

Se Craby klitoris-vibrator i vores netbutik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar