fredag den 17. april 2009

Virkeligheden overgår fantasien

Indbrudstyven bryder ind i et tomt hus. Men det viser sig, at der alligevel er nogen hjemme. Indbrudstyven overmandes og tvinges til sex med ordene: Hvis du ikke gør, som jeg siger, ringer jeg til politiet.

Det er en dejlig klassiker blandt rollespil. Som naturligvis også er med i vores spil iSceneSat6 med idéer til erotiske rollespil. Oven i købet i et par forskellige varianter.

Det er også en populær fantasi, som man kan finde i et utal af erotiske noveller. For eksempel hos Nannas, som er Danmarks bedste samling af erotiske historier – og hos Literotica, som er nettets største samling af sexnoveller på engelsk.


Men virkeligheden overgår ofte fantasien. Fantasien er ikke længere kun en fantasi. Det er sket i virkeligheden, som man kan læse i denne artikel fra BT:

Kvinde holdt indbrudstyv som sexslave

Hænderne op eller bukserne ned! En 32-årig indbrudstyv fik kærligheden at føle, da han forsøgte at røver en skønhedssalon i den russiske by Mesjtjovska.

DEN 16. APRIL 2009, 9:48 AF LASSE KARNER

Den kvindelige indehaver af butikken slog ham i gulvet, bandt ham, tvang ham til sex og holdt ham fanget i flere dage. Nu risikerer de begge en fængselsstraf.

- Alle ned på gulvet, kom med pengene!, råbte røveren helt efter bogen.

Og den 28-årige indehaver viste da heller ikke nogen tegn på at gøre modstand.

- Okay, tag dem bare, svarede hun ifølge Aftonbladet. Herefter mistede røveren totalt overtaget.

Kvinden stak ham en på hovedet og slog ham ud. Men i stedet for at ringe efter politiet, bandt hun ham, så han ikke kunne stikke af.

Herefter tvang hun viagra i den chokerede indbrudstyv og tvang ham til sex. Det gjorde hun i tre dage, før det lykkedes manden at stikke af og søge hjælp på et hospital.

Her kontaktede han selv politiet.

Citat slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar