tirsdag den 10. marts 2009

Hun vil ha’ en tyk pik

Anmeldelse: Penisring som giver en ekstra tyk pik.

Når man spørger kvinder, om det er størrelsen eller gørelsen, så svarer de altid, at størrelsen ikke betyder noget. Faktisk er det mere almindeligt, at kvinder klager over smerter, fordi mandens pik er for lang, end at de klager over, at en pik er for lille. Og det er meget logisk, for en gennemsnitlig skede er 10-12 cm dyb og en gennemsnitlig pik er 14-15 cm lang.

Men hvis man går lidt længere i diskussionen, så kommer det ofte frem, at hvis der endelig er noget at klage over, så er det tykkelsen. Mange kvinder vil gerne fyldes ud af en ordentlig tyksak. Det betyder ikke så meget, om den når i bund, men den må gerne blokke skedeindgangen ud.

Derfor mand: Glem alt om penisforlængere og glem alt om at få gjort din pik længere. Kvinderne vil hellere have, at du tænker på tykkelsen. Hvis du vil gøre noget særligt for din partner, så har du brug for en penisring, som giver lidt ekstra tykkelse.

Og sådan en har vi nu fundet i USA. Den hedder Hot Rod og er lavet af et nyt materiale, som minder om silikone, men som er endnu blødere og mere elastisk.


De kraftige ribber giver ekstra følelse. De kan vendes opad eller nedad som på illustrationen. Da penishovedet stadig er frit, bevarer han fuld følelse og fornøjelse - til forskel fra, hvis han brugte et lukket penishylster.

Hot Rod er ca. 8 cm lang. Men den er så blød, at den kryber i længden under brug. Derfor er der nogle mænd som synes, at den er for kort. De vælger så at bruge 2 i forlængelse af hinanden - med den tykke ende mod den tykke ende, sådan at pikken bliver tyk på midten.

At den er lidt for kort er til gengæld også den eneste kritik, vi har kunnet finde. Resten er ros, - især fra kvinder.

Du kan finde Hot Rod - penisring som giver en tyk pik i vores netbutik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar